Windows 11 KB5025310 canvia la manera com funciona la tecla Pantalla d’impressió

Microsoft ha estat intentant fer canvis a gairebé totes les funcions que utilitzem a Windows, des de la barra de tasques fins a les notificacions. Amb Windows 11 KB5025310 disponible al canal Beta, Microsoft està canviant el funcionament de la tecla Print Screen, és a dir, el seu comportament predeterminat.

Si el vostre ordinador portàtil té una tecla de pantalla d’impressió dedicada, podeu prémer-la per fer una captura de pantalla de la pantalla a l’instant i desar-la al porta-retalls. Podeu enganxar la captura de pantalla a qualsevol aplicació com Paint i fer el que vulgueu. Aquest ha estat sempre el comportament per defecte de la tecla Print Screen (PrtSc).

 

KB5025310 està canviant el comportament predeterminat per a tothom. Després d’instal·lar aquesta o una actualització més recent, la tecla Print Screen obrirà la nova eina de retall. La nova eina de retall de Windows 11 substitueix l’eina de retall heretada i l’aplicació Snip & Sketch i combina les millors funcions.

Això significa que Windows 11 no desarà les captures de pantalla al porta-retalls. En lloc d’això, obrirà Snipping Tool, de manera que podeu canviar la captura de pantalla i desar-la més tard. Hi ha la possibilitat de tornar al comportament original.

Per restaurar la tecla pantalla d’impressió clàssica, aneu a Configuració > Accessibilitat > teclat i canvieu la configuració a com vulgueu.

Val la pena assenyalar que Microsoft no està canviant altres mètodes ni dreceres de teclat per fer una captura de pantalla a Windows 11. Aquest nou comportament podria ser més fàcil d’utilitzar per a aquells nous al sistema operatiu Windows.

De moment, quan premeu Tecla d’impressió, Windows no us indica què ha passat. No hi ha cap alerta ni indicació que hagi capturat una captura de pantalla tret que hàgiu instal·lat una aplicació com ShareX. Això pot confondre els usuaris nous, de manera que Microsoft està predeterminant PrtSc a la seva aplicació.

Altres millores a KB5025310 per a Windows 11

 

A KB5025310, Microsoft actualitza la barra de cerca de Windows Settings amb un millor rendiment. Notareu que la barra de cerca de la configuració ara és significativament més ràpida i podeu mostrar suggeriments més ràpidament a mesura que escriviu.

Microsoft limita les pestanyes a Alt + Tab i Snap Assist per minimitzar els problemes de rendiment. S’ha introduït un límit de 20 pestanyes més recents i els usuaris poden canviar-lo de Configuració > Multitarea.

Hi ha diverses correccions d’errors. Per exemple, Microsoft va solucionar un problema en què el teclat tàctil, els emojis o els panells d’escriptura per veu no s’iniciarien. S’ha corregit un altre error on els botons del desplegable Pinyin IME’IME’stings no funcionaven.

La companyia coneix almenys un problema a l’actualització de Windows 11. El problema fa que la barra de cerca de la barra de tasques mostri un ressaltat de cerca giratori diari en lloc del botó Bing.

Feu un comentari