Microsoft Office es transforma per al món híbrid

Durant anys, les pautes establertes de treball eren clares. La comunicació s’efectuava per correu electrònic i la creació de contingut consistia principalment en documents, fulls de càlcul i presentacions.

En els últims divuit mesos, el món va canviar i ens adaptem a un nou entorn laboral en el qual les persones van haver de complementar les eines tradicionals de comunicació i la col·laboració presencial amb solucions alternatives, que van digitalitzar ràpidament tot el que fem en les nostres vides.

Les escoles van començar a impartir classes només en línia, els negocis es van millorar en el comerç electrònic i les empreses van contractar a una nova generació de graduats que coneixien als seus companys d’equip sol a través d’una pantalla.

A més, les comunicacions van passar a ser xats i reunions en línia, i el contingut digital es va estendre més enllà dels tipus de documents tradicionals a espais més fluids i dinàmics. Els nous tipus de contingut, formats i canals van exigir eines més flexibles, eficaces i fluides perquè tots puguin comunicar un missatge més impactant i col·laborar al seu propi ritme.

D’aquesta manera, Microsoft Office està canviant amb els temps.

Word, Excel, PowerPoint i Microsoft Outlook són millors que abans, gràcies a la integració de Microsoft Teams i la intel·ligència artificial amb tecnologia de núvol en la Web, l’escriptori i els dispositius mòbils.

Però hem d’anar molt més lluny. Per això, estem reinventant Office, agregant noves aplicacions per a respondre a les noves oportunitats i fent que Office sigui un llenç universal i interactiu per a creadors de tota mena.

Feu un comentari